کاربردهای پوکه فندقی

پوکه فندقی یکی از پرکاربردترین پوکه معدنی می‌باشد .حال ما می خواهیم بدانیم پوکه فندق چه موقع تشکیل می شود؟

پوکه فندوقی هنگامی تشکیل می شود که پس از وقوع آتشفشان و خروج مواد مذاب ،گاز درون این مواد به سطح زیرین نفوذ کرده و بر اثر فشار و حرارت بالایی که این گازها دارند لایه های زیرین ماگما را سوزانده و سپس از آنها خارج می شود در این مراحل رسوباتی تشکیل می شود،پوکه فندقی حاصل این فرآیند است.اندازه این پوکه بین 10 تا 12 میلیمتر و وزن آن بین 500 تا 700 کیلوگرم است.
ویژگیهای پوکه فندقی چیست؟پوکه فندقی به علت ماهیتی که دارد در برابر گرما و حرارت بسیار مقاوم است و یک عایق مناسب برای حرارت است و همچنین در برابر آتش سوزی نیز بسیار مقاومت بالایی دارد.این پوکه دربافت خود حباب های هوایی فراوانی دارد که سبب وزن بسیار کم آن شده و برای ساخت مصالح ساختمانی سبک کاربرد دارد.همچنین به علت مقاومت و درجه سختی بالایی که دارد می توان در ساخت سازه های ضد زلزله از آن استفاده کرد.
در اینجا می خواهیم بدانیم پوکه فندقی چه کاربردهای دارد؟
از این پوکه بیشتر در ساختمان سازی در تهیه مصالح ساختمانی سبک،تولید بلوک های سبک،در سطح بندی طبقات ساختمان و همچنین ساخت بتن استفاده می شود.
همچنین از پوکه معدنی فندقی در کشاورزی در تهیه خاک سبک برای محافظت کردن از رطوبت خاک،تقویت کننده خاک و همچنین دفع کننده آفات از گیاهان استفاده می شود.
از پوکه معدنی فندقی در راه سازی برای بستر سازی جاده ها و ساخت تونل ها و سدسازی نیز استفاده میشود.
این پوکه را می توان با روش های متعدد با قیر مخلوط کرد و به عنوان جایگزین بتن بام از آن استفاده کرد.

  • ۰
  • ۰

 

کمربند طبی

اکثر افراد جامعه در سراسر جهان با معضلات کمر درد که یکی از دلایل آن ناشی از چاقی مفرط است، دست  و پنچه نرم می کنند. برخی از افراد به دلایل زیادی از جمله دیسک کمر، پارگی دیسک یا ساییدگی مهره های ستون فقرات دچار درد های غیر قابل تحملی می شوند این درد ها آنقدر ادامه دار می شوند که فرد بیمار کاملا از انجام فعالیت های روزمره ناتوان می شود. در بین راهکار های زیادی که برای کنترل این درد ها وجود دارد، استفاده از کمربند طبی یکی از روش های موقت برای کنترل این دسته از  بیماری ها به شمار می رود. بهره بردن از این محصول مستلزم آگاهی از نکات قابل توجهی است که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم. 

 

مزایای استفاده از کمربند طبی

کمربند های طبی بر اساس آناتومی بدن (کمر) طراحی شده اند به همین منظور ستون فقرات کمر بیمار را در انحنای صحیح جای می  دهند و ستون فقرات را تحت حمایت اتصالات به کار رفته در کمربند ها قرار می دهند که البته این حمایت متناسب با کمربند مورد نیاز ، تغییر می کند. 

لازم به ذکر است اتصالات کمربند طبی از جنس پلاستیک سبک ساخته شده است که در برابر ضربه و آسیب های احتمالی مقاوم است. 

کمربند های طبی متشکل از صفحات مقاوم در قسمت جلویی و پشتی هستند که منجر به ثبات لازم در ستون فقرات می شود و فشار اضافی را از بین میبرد؛ همچنین گرمای مطلوبی در این ناحیه ایجاد می کند که مقداری از درد را کاهش می دهد. 

قابلیتی که برخی از کمربند های طبی آن را دارا هستند قابلیت کشسانی این محصول است که در کاسته شدن درد در قسمت پایین کمر نقش به سزایی دارد. 

در گذشته مشکلی که در پوشیدن این کمربند وجود داشت، ایجاد حساسیت پوستی ناشی از ساییدگی پوست بود که باعث میشد بیماران از استفاده ی این محصول خودداری کنند اما امروزه پارچه های نرم و لطیف در لایه ی آخر این کمر بند ها تعبیه شده است که کاملا مشکل حساسیت پوستی را بر طرف کرده است با این حال می توانید آن را روی لباس یا زیر لباس بپوشید. 

کمربند های طبی به گونه ای طراحی شده اند که قابلیت چند بار شست و شو را دارند و بعد از شست و شو نیز استحکام و دوام خود را حفظ می کنند.

کمربند هایی که نئوپرن در آن ها تعبیه شده است بهترین گزینه برای راحتی شما می باشد زیرا باعث سوزش پوست و عرق سوزی نمی شود. 

 

انواع کمربند های طبی

کمربند ها شامل دو دسته ی کلی سخت و نیمه سخت می شود. کمربند های طبی سخت متشکل از مواد ترموپلاستیک یا مواد فلزی است و این مواد قسمت های جلو، عقب و گاهی کناره های کمربند را در برگرفته است. برخی از کمربند ها دارای تسمه های فلزی هستند که خارج کمربند قرار گرفته اند اما کمربند هایی که دارای قرقره هستند، مقرون به صرفه و استفاده از آن ها راحت تر است.

کمربند های نیمه سخت متشکل از مواد منعطف تری می باشند و تفاوت این کمربند ها با کمربند های سخت، به کار رفتن فوم و مواد پلاستیکی در آن ها است، همچنین از تسمه های پلاستیکی در آن به کار رفته است. در آخر شما را به تعدادی از انواع کمربند های طی آشنا میکنیم.

کمر بند طبی منفذ دار

کمربند ضد کمر درد

کمربند فیکس کننده

کمر بند نئوپرن دار

کمربند الکتریکی

کمربند آتل دار

کمربند پشمی

  • ۰۰/۱۰/۰۶
  • mr zamani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی