کاربردهای پوکه فندقی

پوکه فندقی یکی از پرکاربردترین پوکه معدنی می‌باشد .حال ما می خواهیم بدانیم پوکه فندق چه موقع تشکیل می شود؟

پوکه فندوقی هنگامی تشکیل می شود که پس از وقوع آتشفشان و خروج مواد مذاب ،گاز درون این مواد به سطح زیرین نفوذ کرده و بر اثر فشار و حرارت بالایی که این گازها دارند لایه های زیرین ماگما را سوزانده و سپس از آنها خارج می شود در این مراحل رسوباتی تشکیل می شود،پوکه فندقی حاصل این فرآیند است.اندازه این پوکه بین 10 تا 12 میلیمتر و وزن آن بین 500 تا 700 کیلوگرم است.
ویژگیهای پوکه فندقی چیست؟پوکه فندقی به علت ماهیتی که دارد در برابر گرما و حرارت بسیار مقاوم است و یک عایق مناسب برای حرارت است و همچنین در برابر آتش سوزی نیز بسیار مقاومت بالایی دارد.این پوکه دربافت خود حباب های هوایی فراوانی دارد که سبب وزن بسیار کم آن شده و برای ساخت مصالح ساختمانی سبک کاربرد دارد.همچنین به علت مقاومت و درجه سختی بالایی که دارد می توان در ساخت سازه های ضد زلزله از آن استفاده کرد.
در اینجا می خواهیم بدانیم پوکه فندقی چه کاربردهای دارد؟
از این پوکه بیشتر در ساختمان سازی در تهیه مصالح ساختمانی سبک،تولید بلوک های سبک،در سطح بندی طبقات ساختمان و همچنین ساخت بتن استفاده می شود.
همچنین از پوکه معدنی فندقی در کشاورزی در تهیه خاک سبک برای محافظت کردن از رطوبت خاک،تقویت کننده خاک و همچنین دفع کننده آفات از گیاهان استفاده می شود.
از پوکه معدنی فندقی در راه سازی برای بستر سازی جاده ها و ساخت تونل ها و سدسازی نیز استفاده میشود.
این پوکه را می توان با روش های متعدد با قیر مخلوط کرد و به عنوان جایگزین بتن بام از آن استفاده کرد.

  • ۰
  • ۰

انتخاب چسب کاشی مناسب به اندازه انتخاب خود کاشی مناسب برای پروژه اهمیت زیادی دارد. وظیفه چسب این است که کف کاشی را به سطحی بچسباند که به آن بستر تنظیم می گویند. در چند سال گذشته ، پیشرفت های چشمگیری در چسب ها مشاهده شده است.

انواع چسب کاشی

 ماستیک های آلی و ملات های نازک بیشتر از انواع چسب های کاشی دیگر رایج هستند ، اگرچه از چسب کاشی لاتکس ، اکریلیک و اپوکسی نیز استفاده می شود.

اولین قدم در انتخاب چسب کاشی ، در نظر گرفتن نوع نصب در پروژه است. یک نصب کننده کاشی باید در نظر داشته باشد که آیا کاشی در داخل یا خارج ، به دیوار یا کف ، یا در یک منطقه مرطوب یا خشک ، و سایر موارد ، اعمال می شود. علاوه بر این ، نصب کننده باید نوع ساختار دیوار ها و کف فضای مورد استفاده را بررسی کند: مانند تشخیص انواع دیوار خشک ، بدنه بتنی ، تخته سه لا یا تخته پشتی و غیره.

 ماستیک های ارگانیک یکی از محبوب ترین انواع چسب ها هستند. آن ها معمولاً به این خاطر پرطرفدار هستند که نیازی به مخلوط کردن ندارند و به کاشی های دیواری کمک می کنند بدون لغزش در جای خود مستقر شوند. کسانی که از آن ها استفاده می کنند باید مراقب باشند که کاشی ها در کجا قرار می گیرند ، زیرا این نوع چسب نباید در مکان هایی که در معرض حرارت هستند یا برای کاشی هایی که در خارج از کاربرد دارند و به منظور طراحی بنا به کار می روند؛ استفاده شود.

نوع رایج دیگر ملات چسب کاشی ملات نازک است. معمولاً توسط شخصی که کاشی را نصب می کند مخلوط می شود و قدرت چسبندگی بهتری دارد و انعطاف پذیری بیشتری نسبت به ماستیک های ارگانیک ارائه می دهد. این چسب بر روی کاشی در یک لایه نازک ، معمولاً بیش از (4.76 میلی متر) ضخامت اعمال می شود. انواع مختلفی از ملات های نازک موجود است ، بنابراین به راحتی می توان مناسب هر شغلی انواع مختلف آن را تهیه کرد.

ملات مخلوط با آب یا ملات خشک نوعی ملات با لایه نازک است. این ترکیبی از سیمان پرتلند ، ماسه و عنصری است که باعث حفظ آب می شود. این ملات به سادگی با آب مخلوط می شود و مفید است ؛ چراکه به چسب اجازه هیدراته شدن می دهد. این مورد در بین چسب ها در صنعت کاشی محبوب است.

ملات لاتکس و ملات مخلوط اکریلیک دارای افزودنی هایی هستند که چسبندگی را افزایش داده و جذب آب را کاهش می دهند و برای نصب در حالت مرطوب یا خشک مناسب است.

 ملات اپوکسی از ماسه ، سیمان ، رزین ها و سخت کننده ها ساخته می شود و گرانتر از سایر چسب های کاشی است. هنگامی که سطوح با چسب های ارزان قیمت سازگار نیست ، ملات اپوکسی گزینه خوبی است. ملات با سطح متوسط ​​ضخیم تر از بقیه با ضخامت (6.35 میلی متر) استفاده می شود؛ که آن را به گزینه ای قوی تبدیل می کند که برای کاشی های دست ساز و یا کاشی هایی با سطوح پشتی ناهموار بهترین گزینه است.

پیروی از دستورالعمل های کلی چسب کاشی و شناسایی ویژگی های سطح و فضای مورد نظرتان ، انتخاب نوع مناسب آن را آسان تر می کند. همچنین برای مصرف کنندگان مهم است که دستورالعمل های هر چسب را قبل از خرید چسب بخوانند. هر شرکت ممکن است انواع مختلفی از چسب ها را داشته باشد ، و برخی ممکن است چسبندگی قوی تری داشته باشند و زمان خشک شدنشان نیز سریعتر و همچنین مقاومت بیشتر در برابر آب داشته باشند.

 

  • ۰۱/۰۴/۰۶
  • mr zamani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی