کاربردهای پوکه فندقی

پوکه فندقی یکی از پرکاربردترین پوکه معدنی می‌باشد .حال ما می خواهیم بدانیم پوکه فندق چه موقع تشکیل می شود؟

پوکه فندوقی هنگامی تشکیل می شود که پس از وقوع آتشفشان و خروج مواد مذاب ،گاز درون این مواد به سطح زیرین نفوذ کرده و بر اثر فشار و حرارت بالایی که این گازها دارند لایه های زیرین ماگما را سوزانده و سپس از آنها خارج می شود در این مراحل رسوباتی تشکیل می شود،پوکه فندقی حاصل این فرآیند است.اندازه این پوکه بین 10 تا 12 میلیمتر و وزن آن بین 500 تا 700 کیلوگرم است.
ویژگیهای پوکه فندقی چیست؟پوکه فندقی به علت ماهیتی که دارد در برابر گرما و حرارت بسیار مقاوم است و یک عایق مناسب برای حرارت است و همچنین در برابر آتش سوزی نیز بسیار مقاومت بالایی دارد.این پوکه دربافت خود حباب های هوایی فراوانی دارد که سبب وزن بسیار کم آن شده و برای ساخت مصالح ساختمانی سبک کاربرد دارد.همچنین به علت مقاومت و درجه سختی بالایی که دارد می توان در ساخت سازه های ضد زلزله از آن استفاده کرد.
در اینجا می خواهیم بدانیم پوکه فندقی چه کاربردهای دارد؟
از این پوکه بیشتر در ساختمان سازی در تهیه مصالح ساختمانی سبک،تولید بلوک های سبک،در سطح بندی طبقات ساختمان و همچنین ساخت بتن استفاده می شود.
همچنین از پوکه معدنی فندقی در کشاورزی در تهیه خاک سبک برای محافظت کردن از رطوبت خاک،تقویت کننده خاک و همچنین دفع کننده آفات از گیاهان استفاده می شود.
از پوکه معدنی فندقی در راه سازی برای بستر سازی جاده ها و ساخت تونل ها و سدسازی نیز استفاده میشود.
این پوکه را می توان با روش های متعدد با قیر مخلوط کرد و به عنوان جایگزین بتن بام از آن استفاده کرد.

  • ۰
  • ۰

 

چسب سرامیک

چسب های سرامیکی برای کاربردهای گوناگون در دسترس هستند و انتخاب بهترین آنها بستگی به نوع پروژه دارد. ایجاد یا تعمیر قطعات هنری به طور کلی به یک چسب سرامیک چند منظوره نیاز دارد ، در حالی که تعمیر ظروف سرامیکی شکسته مستلزم چسبی ایمن برای مواد غذایی است که برای استفاده روزانه و شستشو مقاوم باشد. برای نصب کفپوش سرامیکی نیاز به محصولی است که مخصوص کاشی و سرامیک طراحی شده است. چسب های ویژه ای نیز برای کاربردهای مهندسی موجود است.

چسباندن سرامیک به انواع سطوح

سرامیک ها مواد غیر فلزی و معدنی هستند که به دلیل مقاومت در برابر سایش، خوردگی ، پایداری حرارتی ، استحکام و عایق الکتریکی خوبی شناخته می شوند. محصولات سرامیکی سنتی و پیشرفته در اشکال ، اندازه ها ، اشکال مختلف و با ترکیبات مختلف و تکنیک های فرآوری شده ؛ تولید می شوند. چسب های سرامیک طیف وسیعی از گزینه های طراحی مناسب را در اختیار مهندسین قرار می دهند . چندین فرمول انتخابی برای چسبندگی سطوح به اجزای سرامیکی حاوی اکسید آلومینیوم ، دی اکسید زیرکونیوم ، کاربید بور ، کاربید تنگستن ، نیترید سیلیکون و دیگر سرامیک های فنی پیشرفته،  مهندسی شده است.

چسب های سرامیک ممکن است بر پایه آب باشند و اینها شامل چسب های گیاهی و سیمان های لاتکس هستند. چسب های حرارتی هنگام گرم شدن تبدیل به مایع یا خمیر می شوند و هنگام سرد شدن یا اعمال فشار به هم می چسبند. وقتی کاربر رزین و یک ماده سخت کننده را مخلوط می کند ، چسب های دو قسمتی، یک پیوند شیمیایی ایجاد می کنند. سیانوآکریلات ها چسب های فوری هستند که چسبندگی قوی را ایجاد می کنند اما می توانند بسیاری از سطوح را جدا کنند.

چسب های سرامیکی مخصوص برای استفاده در کاشی کف نیز ویژگی های خاص خود را دارند. هر یک از این نوع چسب ها از نظر دوام ، استحکام چسبندگی و زمان خشک شدن کاربرد های متفاوتی را ارائه می دهند. یکی از انواع رایج چسب ها برای کف سرامیک ، پودری است که با آب مخلوط می شود. رنگ ها را می توان به این مخلوط اضافه کرد تا با کاشی مطابقت داشته باشد یا با آن کنتراست داشته باشد. پس از خشک شدن ، چسب به عنوان ضد آب قوی عمل می کند.

چسب های نازک را می توان با یک افزودنی اکریلیک مخلوط کرد تا استحکام بیشتری ایجاد کند. این نوع ممکن است انتخاب مناسبی برای انواع کفپوش در فضاهای مختلف داخلی و خارجی باشد. چسب های سرامیکی از پیش ترکیب شده می توانند انتخاب مناسبی برای چسباندن کاشی های دیواری باشند ، اما معمولاً برای کاربردهای کف توصیه نمی شوند. این نوع چسب سرامیک در حالی که مقاومت کمی در برابر آب دارد ، در برابر گودال های آب مقاومت نمی کند.

کاربردهای مهندسی ممکن است مستلزم استفاده از چسب سرامیکی انعطاف پذیر و مقاوم در برابر رطوبت و تغییرات دما باشد. چسب سرامیکی که در کاربردهای الکترونیکی استفاده می شود نیز باید در برابر برق مقاوم باشد. این محصولات نه تنها برای چسباندن اجسام به هم مورد استفاده قرار می گیرند ، بلکه عایق و محافظت در برابر رطوبت و خوردگی را نیز انجام می دهند. فرمول های چسب را می توان به صورت سفارشی برای مصارف خاص سفارش داد.

  • ۰۱/۰۴/۰۶
  • mr zamani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی